Atlas – käsikirja hevosen anatomiasta

99.00 

Teos sisältää kaksi laajaa hakemistoa: latina-suomi-englanti ja suomi-latina-englanti. Kirjan uskomattomasta tietomäärästä hyötyy niin eläinlääketieteen opiskelijat kuin hevoshierontaa tai erilaisia hevosterapiamuotoja tarjoavat yrittäjät.

  • Kirja on kovakantinen ja se on suunniteltu kestämään talliolosuhteet, joten voit säilyttää teoksen vaikka varustehuoneessa ja käyttää sitä aina tarpeen
    mukaan.
  • Koko: 24,5 x 19 cm
  • Sivuja: 207
Osastot: , ISBN: 9789526890326.

Kuvaus

”Hevosen ABC Atlas” on kattava tietokirja hevosen tuki- ja liikuntaelimistön anatomiasta. Se esittelee ja nimeää selkeinä kuvina hevosen luuston, lihaksiston, jänteet ja tukisiteet. Kirja toimii loistavasti anatomian oppikirjana hevosalan eri ammatteihin valmistavissa oppilaitoksissa. Se kuuluu myös jokaisen hevoshierojan, hevoskiropraktikon, eläinlääkärin, hevosfysioterapeutin, valmentajan ja hevosenhoitajan kirjahyllyyn. Myös hevosharrastajat hyötyvät Hevosen ABC Atlas -kirjan monipuolisesta ja ainutlaatuisesta sisällöstä. Hevosen ABC Atlas teos kuvaa ja nimeää yksitellen hevosen kehon jokaisen luun ja lihaksen sekä selvittää mitkä ovat niiden tehtävät. Kirja toimii myös kätevänä hakuteoksena erilaisista hevosten liikuntaelinten vammoista.

Lisätiedot

Paino 0.620 kg (kilogramma)
Mitat 24.5 × 19 × 1.5 cm (senttimetri)