Pauli Grönberg

Hevosen ABC Atlas ja Hevosen ABC Biomekaniikka-kirjojen tekijä Pauli Grönberg on hevoskiropraktikko, jolla on yli 30 vuoden kokemus hevosten kuntoutuksesta ja hyvinvoinnista. Kirjoissaan hän opastaa lukijaa hevosen anatomiaan ja biomekaniikkaan auttamalla lukijaa ymmärtämään paremmin eläinten kokonaisvaltaisen hoidon mahdollisuuksista.

Pauli Grönberg kirjoitti Hevosen ABC Atlas-kirjan, koska alan kirjallisuudessa ei ollut tarjolla riittävän yksityiskohtaista tietoa lihasten kiinnittymispisteistä ja niiden toimitaperiaatteista ja tämän tiedon puutteen vuoksi hevosen lihashuolto ei ollut tarpeeksi tehokasta.

Pauli Grönbergin tavoitteena on ollut antaa hevosten omistajille ja hevosalan ammattilaisille tarpeellista perus- ja lisätietoa hevosen anatomiasta sekä hevosen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, hoidosta ja kuntoutuksesta.

Hevosen ABC Atlas on kattava käsikirja hevosen liikuntaelimistön anatomiasta. Se tarjoaa lukijoille kattavaa tietoa hevosen anatomiasta ja anatomisista rakenteista.

Kirja on jaettu neljään aiheeseen: hevosen luurakenne, nivelsiteet, jänteet ja lihakset. Grönberg antaa myös neuvoja hevosen lihasten terveyden ylläpitämisestä eläinlääkäreiden ja hevosen fysioterapeuttien auttamiseksi potilaiden optimaalisessa hoidossa.

Hevosen ABC Biomekaniikka esittelee tekijän näkemykset hevosten hyvinvoinnista ja kuntoutuksesta.

Hevosen ABC kirjojen tekijä Pauli Grönberg on hevoskiropraktikko, jolla on yli 30 vuoden kokemus hevosten kuntoutuksesta ja hyvinvoinnista.