Tilaus- ja sopimusehdot

Maksutavat

Verkkokaupassamme on käytössä kotimaisten pankkien verkkomaksut ja yleisimmät luottokortit sekä MobilePay. Sivustomme on SSL-salattu.

Toimitustavat ja yleistä

Toimituksissa käytämme Postin kirje- ja pakettipalvelua. Numerolla-pakettiin tarvitaan tilauksen yhteydessä puhelinnumero toimituksen nopeuttamiseksi.
Yleisimmät toimitusajat Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-3 arkipäivää.

Kun olet tilaamassa enemmän kuin 9 kirjaa tai kun haluat, että tilauksesi toimitetaan muualle kuin Suomeen, ole ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluun myynti@karivaljakko.fi

Alaikäiset eivät voi ostaa tuotteita ilman holhoojiensa suostumusta.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla. 

Varaamme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Kuljetuksessa vioittuneesta tai virheellisestä toimituksesta pyydämme olemaan viipymättä yhteydessä asiakaspalveluun.

Palautuksissa on oltava aina yhteydessä asiakaspalveluun myynti@karivaljakko.fi lisäohjeiden saamiseksi. Asiakas maksaa palautuksen toimituskulut, ellei palautuksen syy ole virheellinen tai viallinen lähetys.

Huom: Posti säilyttää lähetyksiä 7 vuorokautta, jonka jälkeen noutamaton lähetys palautuu lähettäjälle. Noutamaton lähetys ei ole asiakaspalautus. Noutamattoman toimituksen kulut veloitetaan asiakkaalta. Uudelleenlähetys veloitetaan lisäksi uutena tomituskuluna asiakkaalta.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palauttamista varten. Suorituksen palautus tehdään sille maksutavalle, millä tilaus on aluperin tehty. Palautettavan tuotteen on oltava myyntikuntoinen ja pakattu takaisinlähetystä varten asianmukaisesti.

Palautusosoite:
Karivaljakko Oy
Kanervatie 11
04300 Tuusula