Biomekaniikka – hevosten kuntoutuksen käsikirja

99.00 

Tämä kirja on ainutlaatuinen tietopaketti kaikille hevoshieronnasta kiinnostuneille, hevostenhoitajille ja valmentajille, jotka haluavat kouluttaa itseänsä lisää lihasten terveyden ja vammautumisen ehkäisemiseksi.

  • Kirja on kovakantinen ja se on suunniteltu kestämään talliolosuhteet, joten voit säilyttää teoksen vaikka varustehuoneessa ja käyttää sitä aina tarpeen mukaan.
  • Koko: 24,5 x 19 cm
  • Sivut: 187
Osastot: , ISBN: 9789526890333.

Kuvaus

”Hevosen ABC Biomekaniikka” on jokaisen hevosenomistajan ja hevosia ammatikseen käsittelevän perusteos, joka soveltuu myös erinomaisesti oppikirjaksi hevosalan kouluihin. Upeasti kuvitettu teos paneutuu vammojen ennaltaehkäisyyn, havaitsemiseen, tutkimiseen ja hoitamiseen. Kirja opastaa hevoshieronnassa, vian paikallistamisessa, venyttelyissä, hoitosuunnitelman tekemisessä ja monessa muussa tärkeässä hevosen hyvinvointiin liittyvässä asiassa. Kun hevonen ontuu, kärsii selkäkivuista, liikkuu epäpuhtaasti tai oireilee muilla tavoin niin eläinlääkärin diagnoosin ohella tämä kirja auttaa löytämään vian ja kertoo siihen sopivan hoitomuodon. Se myös auttaa kuntouttamaan hevosta erilaisten rasitusvammojen hoidossa ja tarjoaa valtavasti ennaltaehkäisevää tietoa.

Lisätiedot

Paino 0.595 kg (kilogramma)
Mitat 24.5 × 19 × 1.5 cm (senttimetri)